Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 07:56:17 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kücük bir kutucuk mesela  (Okunma Sayısı 904 defa)
Nisa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 14, 2007, 09:51:22 ÖÖ »

Benim bir önerim olacakti foruma baslik olarak eklenmeden sayfanin üst kisimlarinda kücük bir kutucuk yada bir alan olsa ve forumumuza giren üyeler oraya selam ben geldim, herkese merhaba yada hosca kalin, Allaha emanet olun gibi canli yazilar yazsa orda sabit kalma süresi sinirli olsa ya bir dakika yada artik nasil ayarlaniyorsa..simdi burda bulunan arkadaslar varken birsey söylemeden cikmak istemiyorum.en azindan herkes daha iyi görebilir kimler geliyor kimler gidiyor.bana sorarsaniz forumumuz icin kaynasma acisindan güzel bir etkinlik olur.bilmem anlatabildimi ne demek istedigimi  Smiley bu arada simdilik Allah`a emanet olun arkadaslar  Smiley
SoutH
Cehennemden Çıkan Çılgın Türk!
Administrator
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2007, 09:52:37 ÖÖ »

Benim bir önerim olacakti foruma baslik olarak eklenmeden sayfanin üst kisimlarinda kücük bir kutucuk yada bir alan olsa ve forumumuza giren üyeler oraya selam ben geldim, herkese merhaba yada hosca kalin, Allaha emanet olun gibi canli yazilar yazsa orda sabit kalma süresi sinirli olsa ya bir dakika yada artik nasil ayarlaniyorsa..simdi burda bulunan arkadaslar varken birsey söylemeden cikmak istemiyorum.en azindan herkes daha iyi görebilir kimler geliyor kimler gidiyor.bana sorarsaniz forumumuz icin kaynasma acisindan güzel bir etkinlik olur.bilmem anlatabildimi ne demek istedigimi  Smiley bu arada simdilik Allah`a emanet olun arkadaslar  Smiley

güzel bir düşünce dikkate alınacaktır..

__PrenSeS__
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2007, 09:54:43 ÖÖ »

evet bencede cok güsel düşünmüşsün canım neden olmasın değilmi Wink sende Allaha emanetsin  Kiss
Nisa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2007, 10:45:43 ÖÖ »

güzel bir düşünce dikkate alınacaktır..

ne gadder dikkatsisim yaf  Sad halen dikkate alinmamis  Lips Sealed neeeysehhh  Tongue
SoutH
Cehennemden Çıkan Çılgın Türk!
Administrator
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2007, 03:51:56 ÖS »

ne gadder dikkatsisim yaf  Sad halen dikkate alinmamis  Lips Sealed neeeysehhh  Tongue

=) daha kimseye danışmadım bu konuyu danıştıqtan sonra nasıl yapcağımız hakkında yorumları alıp uygulucaz kusurumuza bakma nisa Smiley

aktepeligenç
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2008, 02:31:27 ÖS »

merhabalar ve saygılar
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2008, 11:08:21 ÖS Gönderen: Ana-Çocuk » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.104 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu