Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 06:58:47 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum yetkilileri  (Okunma Sayısı 2095 defa)
Ozgur
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 14, 2007, 02:29:20 ÖÖ »

Kayıt olduğunuzda sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgilerin çoğunu verip vermemek isteğe bağlıdır. Verdiğiniz bilgiler isteğinize bağlı olarak "Üyeler" sayfasında yeralacaktır.

Kaba, hakaret içeren, yanlış, sıkıcı, tehdit içeren, diğer kullanıcıların kişilik haklarını ihlal edici, cinsel öğeler içeren, TC yasalarını çiğneyen mesajlardan lütfen kaçınınız. Foruma telif haklarına muhalif metaryel göndermeyiniz.

Mesajın içeri mesajı gönderenin sorumluğundadır, Metal Monster'ı bağlamaz. Foruma mesaj gönderdiğinizde gönderim tarih, saati, IP numaranız gibi bilgiler kaydedilir. Ancak bu bilgiler mahkeme kararı olmadıkça hiç kimseye verilmeyecektir.

Uluslararası internette çocukları koruma yasalara göre 13 yaşından küçük iseniz forumu kullanmamalısınız.

Forum yetkilileri mesaj/üye silme/değiştirme hakkını saklı tutar. Bu hakları kullanmak forum yetkilisinin inisiyatifindedir.

Forumu kullananlar tüm kuralları kabul etmiş sayılırlar.

Forumlar ve yetkilileri şu şekildedir. Görüş ve şikayetleriniz için üyeyseniz isimlerin üstüne tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz.

Tüm Forumlar Genel Yöneticisi:
BlackExplotioN

Web Sitesi, Haberlerle İlgili Yorumlar, Web Sitesi Önerileri, Grup Önerileri Forumları Yöneticisi:
Schizo

Grup Elemanı, Satıyorum, Grup Önerileri, Festival, Parti & Konser Forumları Yöneticisi:
Jack Daniel

Sinema, Arıyorum Forumları Yöneticisi:
GothicWolf

Radyo Forumu Yöneticisi
Jolly Roger

Tiyatro & Sahne Sanatları ve Kitap Forumları Yöneticisi
TeHipThiLLa

Rüzgar gibi esemesemde yagmur gibi düşmesemde güller gibi kokmasam da Seni Hep Severim

NaycnOfAngels
Jr. Member
**

Herkezin Gördügü Mesaj Kişisel Degildir...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2007, 07:27:46 ÖS »

hane benim yetgim yasmıor orda ozgurrrrrrrrrrrrr carizman olam kısalra benle hafa at Cheesy

İmza Atmayı Bilmiyorum Barnagımla Dokunsam Smiley
Seyduna
www.ihtiras.org
Administrator
Hero Member

www.ihtiras.org

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2007, 08:01:51 ÖS »

harıkasınn

Nisa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2007, 01:00:17 ÖS »

hane benim yetgim yasmıor orda ozgurrrrrrrrrrrrr carizman olam kısalra benle hafa at Cheesy

oy benim minik prensimm seni görmek ne güzellll  Kiss
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.102 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu